Bisbase ApS blev etableret i 2013 og er baseret på mange års erfaring med at stille løsninger og data til rådighed for mellemstore og store virksomheder.

www.bisbase.com indeholder Danmarks største udbud af dagligt opdaterede virksomheds- konkurrent- og brancheanalyser og det er også på www.bisbase.com at du på ingen tid kan sammensætte din egen konkurrent- eller brancheanalyse.
www.bisbase.com er desuden kendt for Danmarks eneste rangliste hvor alle 200.000+ danske virksomheder med regnskabspligt optræder, samt vores unikke lister over Danmarks branchebaroner - de største virksomheder i hver branche.

Vores vision er at gøre svære informationer let forståelige, let tilgængelige og samtidig værdiskabende for interessenterne.

Løsningen

Vores løsning er målrettet virksomhedsrådgivere, virksomhedsejere, revisorer, forretningsudviklere mv., som baseret på de forskellige analysemuligheder kan konkludere og rådgive omkring virksomhedernes formåen i forhold til sammenlignelige virksomheder.
Det er enkelt og fx tager det kun 30 sek at oprette en konkurrent analyse med udgangspunkt i en virksomhed. Analysen er klar med det samme og bliver automatisk løbende opdateret når der kommer ny information om virksomhederne (fx i form af nyt regnskab). Dette oplyser vi via email såfremt det ønskes.

Løsningen understøtter fx også, at brancheforeninger helt enkelt kan oprette sine medlemmerne i en egen branche og straks derefter se branchens performance på en lang række nøgletal. Analysen kan også deles med medlemmerne

Data

Informationen om og analyserne af danske virksomheder er baseret på Erhvervsstyrelsens data og regnskabstal indrapporteret af virksomhederne selv.

Ydelser og services

Udover produkterne på www.bisbase.com, leverer vi tilpassede løsninger til rådgivere, virksomheder, brancheorganisationer m.fl.
Dele af vores løsning kan f.eks. integreres i virksomhedens eget CRM system således at Bisbase funktionaliteten opleves som værende en del af virksomhedens egen løsning.

Hvem er vi

Aske Christensen

Aske Christensen

DevOps
Szymon Matuszyk

Szymon Matuszyk

Web developer
Nikolaj Kamstrup

Nikolaj Kamstrup

Ejer
Klaus Jagd

Klaus Jagd

Ejer