Nedenfor kan du læse hvordan og til hvilke formål Bisbase indhenter oplysninger fra dig og din browser, når du tilgår www.bisbase.com.

Cookies

Når du besøger www.bisbase.com vil du modtage en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Du kan på http://minecookies.org/cookiehandtering finde en vejledning til, hvordan du sletter en cookie, samt hvordan du fremadrettet kan blokere for dem.

www.bisbase.com's anvendelse af cookies

www.bisbase.com anvender cookies til at gøre brugeroplevelsen bedre for registrerede og indloggede brugere fx ved at huske valg truffet tidligere af brugeren. Disse cookies kaldes også førsteparts cookies fordi de udstedes af bisbase.com.

Derudover anvender www.bisbase.com cookies i forbindelse med trafikmåling, så vi ved, hvor mange der kigger forbi, og hvad de finder mest interessant. Trafikmålingen varetages af tredjepart, hvorfor disse cookies også kaldes tredjeparts cookies.

Tredjeparts cookies

www.bisbase.com anvender tredjeparts-servicen Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Fortrudt din accept

Har du tidligere accepteret vores anvendelse af cookies, men efterfølgende har fortrudt, kan du på http://minecookies.org/cookiehandtering finde en vejledning til, hvordan du sletter en cookie, samt hvordan du fremadrettet kan blokere for dem.

Personoplysninger

På www.bisbase.com kan du opnå adgang til særligt værdiskabende indhold og funktionalitet (kaldet premium produkter), hvis du er registreret bruger. I forbindelse med din registrering indsamler vi personlige oplysninger om dig, herunder din e-mail. Formålet med dette er at kunne sende dig relevant information, herunder også information om nye og ændrede produkter, betingelser mv. På sigt kan dine oplysninger også anvendes til fakturering, samt til at sende dig diverse notifikationer om fx en branche eller en virksomhed, såfremt du selv har bedt om dette.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering og/eller køb.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bisbase, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Brugernes personlige adgangskoder gemmes i krypteret format, ligesom udveksling af kreditkortoplysninger i forbindelse med køb af premium produkter sker gennem en krypteret forbindelse. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Betingelser sidst opdateret 1. november 2013
Indholdet i denne politik er inspireret af minecookies.org