Company type
Limited Corporation
Established
2001
Size
Medium
Employees
106
Revenue
117 MDKK
Gross profit
69 MDKK
Operating Profit (EBIT)
15 MDKK
Profit for the year
13 MDKK
Equity
47 MDKK
ad

More financial key figures and analyses?

In Bisbase Premium you get more financial key figures for both companies, groups and industries plus access to exclusive industries complied by experts. You can also create your own analyses! It only takes a minute or so - and it's free!

Rank Profit for the year

Rank in industry
1/105
"Top 10%"
Rank in Denmark
9,732/345,012
"Top 10%"

Top management top 3

Board top 3

Erling Johan B Eriksen 1Chairman of board
Øystein Økland 1Vice chairman
Mats Ingvar Beck 1Boardmember

Legal owners top 3

100%Norstat AS

Rights certificate

Selskabet tegnes af bestyrelsesformanden alene, af den administrerende direktør alene eller af to bestyrelsesmedlemmer i forening.

Company information based on CVR

NameNorstat Danmark A/S
Alternate namesDansk Statistik Markedsundersøgelser A/S, Dma Research A/S, Dma/Dansk Markedsanalyse A/S, Dma/Research A/S, I & A Markedsanalyse A/S, I & A Research A/S, Userneeds A/S, Dansk Statistik Markedsundersøgelser Aps, I & A Markedsanalyse Aps, I & A Research Aps Show more
CVR25849809
AddressKøbmagergade 60, 2, 1150 København K
IndustryMarket research and public opinion polling [732000]
Established02-01-2001 (23 yr)
First financial statement period02-01-2001 to 31-12-2001
Company typeLimited Corporation
Number of employees240 (man years:108)
Advertising protectionYes
AuditorBdo Statsautoriseret Revisionsaktieselskab since 28-05-2008
Financial statement period01-01 to 31-12
Company capital1,002,000 DKK
1,001,000 DKK (20-12-2010 - 09-05-2023)
1,000,000 DKK (21-05-2007 - 19-12-2010)
3,500,000 DKK (11-12-2006 - 20-05-2007)
500,000 DKK (06-08-2003 - 10-12-2006)
125,000 DKK (02-01-2001 - 05-08-2003)
Articles of assoc. last10-05-2023

Member of industries

Purpose

Selskabets formål er indsamling, statistik bearbejdning og distribution af primærdata/information, samt dermed beslægtet virksomhed efter bestyrelsens skøn.

Financial Statement

 202320222021
Currency/unit000' DKK000' DKK000' DKK
Revenue
116,669
+4%
112,089
-
-
-
Gross Profit
68,679
+17%
58,734
+20%
48,792
+82%
Profit for the year
12,810
-
-17,213
-
9,315
+81%
Equity
47,168
+6,344%
732
-98%
31,124
+37%
Total Assets
81,842
+43%
57,236
-5%
60,342
+52%

Mangement review

Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold




Årets omsætning er 116.699 t.kr., mod 112.089 t.kr. i 2022. Driftsresultatet (EBITDA) ender på +15.449 t.kr. mod -4.993 t.kr. for 2022, og Årets resultat før skat for 2023 ender på +16.204 t.kr., mod -18.213 t.kr. i 2022. Integrationen af Userneeds, som blev opkøbt i 2022, er vel gennemført. Det kombinerede selskab er kommet styrket ud af fusionen, både med hensyn til kompetencer, teknologi og kommercielle aspekter.
29-02-2024

Map